Catering

Per zeildag/evenement wordt voor de catering een offerte op maar gemaakt.

Een indicatie van de mogelijkheden:

Koffie/thee bij ontvangst aan boord

  • Koffie en thee, vergezeld van een gevulde koek, cake of taart.

Lunch

  • Naar keuze witte en bruine zachte bolletjes of luxe Waldkorn broodjes, pistoletjes en chiabatta’s royaal belegd o.a. ham, kaas, gerookte zalm, rosbief, carpaccio, brie, kaas ‘gezond en eiersalade.
  • Krentenbollen
  • Melk en karnemelk
  • Fruitmand

Scheepsborrel

  • Frisdrank, witte en rode wijn, bier en natuurlijk Berenburg
  • Diverse borrelhapjes, o.a. wraps met zalm en kip, geitenkaas in boerenham, oude kaas met cervelaat, kipspiesjes en nootjes.

Diner

  • Barbecue aan de wal bij het schip met diverse soorten vlees, vis, salades en stokbrood
  • Captains dinner aan boord
  • Buffet aan boord
  • Restaurant

Extra

  • De cateringsarrangementen kunnen in overleg worden uitgebreid of aangepast.
  • Vanzelfsprekend kan voor een extra feestelijke zeiltocht champagne worden geregeld.
  • Ook is het mogelijk een kok aan boord in te huren, die vanuit de kombuis heerlijke verse hapjes, lunch en diner bereidt.

Natuurlijk houden wij rekening met opgegeven dieetwensen. Voor meer informatie en prijsopgave van de catering kunt u contact opnemen met schipper Marten Poelman.