Extra services

Elke gast ontvangt na de zeildag een leuke attentie van ons.
Daarnaast zijn de volgende extra services beschikbaar:

Restaurant: Wilt u de zeildag afsluiten met een diner, dan kunnen wij een restaurant voor u reserveren.

Partnerprogramma: Bij een groot Lemmeraken-evenement kunnen wij desgewenst ook een compleet partnerprogramma organiseren.

Premiums Bij alle arrangementen is het mogelijk een t-shirt, pet, bodywarmer of zeiljack met bedrijfslogo en Marendorp-logo te bestellen voor alle deelnemers. Wij maken graag een offerte voor u.

Chauffeursdienst: Tevens kunnen wij uw vervoer naar huis regelen d.m.v. een chauffeursdienst zodat u zich tijdens de nautische borrel geen zorgen hoeft te maken over uw reis naar huis.

Opstaphaven: Het vertrekpunt van uw zeildag is Lelystad. In overleg en tegeneen redelijke meerprijs kunt u ook kiezen voor een andere opstaplocatie aan het IJsselmeer, de Friese meren en Friese Waddenkust.

Catering: De catering aan boord kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld champagne. Ook is het mogelijk een kok aan boord in te huren, die vanuit de kombuis heerlijke verse hapjes en lunch bereidt.

Cadeaucheque: Het is mogelijk een ‘dagje Marendorp’ cadeau te doen, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een jubileum of afscheid of als huwelijkscadeau. U kunt uw cadeau aanbieden in de vorm van een cadeaucheque.

Huwelijk, receptie: Om geheel in stijl te arriveren op uw huwelijksfeest of receptie in een locatie aan het water kunt u de Marendorp inschakelen. Desgewenst zoeken wij ook een geschikte locatie voor uw feest aan het water. Origineel en bijzonder: uw fotoreportage aan boord!

Andere wensen: Heeft u nog andere wensen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.